Inspirasjon

Inspirasjon
MINE FAVORITTER

No Fibo favorites here yet.

  Inspirasjon
  Over 700 forskjellige kombinasjoner gir naturlig nok uendelig med historier. Forskjellige mønster, fresninger, kombinasjoner av farger, forskjellige rom og forskjellige mennesker. Vi elsker dem alle. Fyll ut skjema under, så kommer vi kanskje til deg neste gang.
  Prøv alle variasjonene i Fibo Utforsker
  EN MODERNE FAMILIE PÅ JÆREN
  Romfart til folket
  Livet har en tendens til å løpe løpsk. Og noen ganger er det enklere å bli med på reisen enn å stoppe opp og tenke over om det egentlig går den retningen man vil det skal. Ole Dokka valgte ikke bare å stoppe opp, han tok en real u-sving.
  Les hele historien
  DEN EUROPEISKE KULTURHOVEDSTADEN
  Århus, vi er med!

  Hva har Århus til felles med byer som San Sebastian i Spania og Athen i Hellas? Jo, de er alle utpekt til å være kulturhovedsteder. Europeisk Kulturhovedstad er et internasjonalt kulturprosjekt, grunnlagt av EU’s ministerråd, og har som formål å fremheve og styrke mangfoldet i europeisk kultur. Hvert år utpekes en ny by, og i 2017 er det Århus sin tur. De seneste årene har Århus markert seg som en av de mest spennende og «up and coming» byene i Europa, med stort kulturelt mangfold og engasjement.

   

  Les hele historien
  DET KAN NESTEN VIRKE LETT Å VÆRE SKAGENMALER
  Campingferie i Danmark

  Jeg sier det først som sist: «det er godt å være norsk i Danmark». Det er helt umulig å komme unna det velbrukte sitatet, for det er jo helt sant, det er godt å være norsk i Danmark. Og på Råbjerg Mile Camping er det spesielt godt. Ikke bare for nordmenn, men for alle skandinaver og europeere som er glade i campinglivet. Det er ikke uten grunn at Råbjerg Mile Camping har gjennomsnittlig 1500 gjester per døgn i sommersesongen.

  Les hele historien
  ET STORT HUS, I EN LITEN BY, MED LANG HISTORIE
  Herskapshus blir leiligheter

  Grandiose slott og herskapshus er ikke et helt uvanlig syn i Skottland. Mye historie og mange glemte skatter finnes i de tunge steinmassene. Som eksempelvis her i Kingsmeadow House i den rolige byen Peebles.

  Les hele historien
  RENOVERING AV MOHOLT STUDENTBY
  Student-godkjente kjøkken

  Det å bygge studenthybler er ingen lek. Det er mange hensyn å ta og det er høye krav til kvalitet på produktene som brukes. Det var derfor ganske naturlig for Leif og Studentsamskipnaden i Trondheim å bruke Fibo, som de har lang og god erfaring med siden slutten av 90-tallet.

  Les hele historien

  Kontakt oss

  E-post: ordre@fibosystem.com     Kundeservice: +47 38 34 33 00     Hovedkontor: +47 38 34 33 00

  Følg oss gjerne på Facebook og Instagram