Veggpanel 2-delt hjørne

Veggpanel 2-delt innvendig hjørne
MINE FAVORITTER

No Fibo favorites here yet.

  1. Veggpanel 2-delt innvendig hjørne

  A)
  Montering av sokkellist Monter sokkelprofil ca 60 - 80 mm fra gulvet, legg fugemasse nederst på baksiden av profilen, og skru den fast på veggen. Gjelder både montering m/standard og 2-delt innv. hjørneprofil. Bruk vater / laser for at profilen skal være i vater.
  B)
  Montering av innvendig del hjørne Start alltid monteringen i et hjørne fra venstre mot høyre. Innerdel-list må skrues fast i begge underfalser.
  C)
  Første plate Sørg for at panelet er i vater før du tar mål oppe og nede på første panel. (husk å måle inn i profilen til og med første stender). Kutt panelet i høyden og testmonter uten fugemasse. Rengjør kuttflater, fugekant og under dryppnese
  D)
  Fugemasse: Påfør godkjent fugemasse på nedre kant som vist på tegning. Dra ut fugemassen med fugekloss.
  E)
  Skru panelene: Skru fast panelet i stendere som vist på tegning. Benytt en skrue ca hver 200 mm.
  F)
  Rengjøring av kuttflater og fuging: Rengjør kanter og påfør fugemasse, både på fugekant og kuttflate, før panelet klikkes på plass.
  G)
  Påføring og rengjøring av fugemasse: Det er viktig med tilstrekkelig med fugemasse. Det må brukes så mye fugemasse i skjøten at den tyter ut i hele skjøtens lengde. Deretter gjøres følgende: 1. Spray Fibo Clean på den overskytende fugemasse 2. Fjern alt overskytende med Fibo Fug 3. Eventuel synlige rester av fugemasse kan tørkes bort med Fibo Wipes.
  H)
  Siste plate monteres: Fugemassen skal tyte ut i hele profilens lengde. Overskytende fugemasse rengjøres med Fibo Clean og fugekloss, og Fibo Wipes.
  I)
  Siste plate svinges på plass: Sving deretter inn panelet fra venstre og klikk det på plass på høyre side.
  J)
  Fuging av innvendig hjørne: Er det åpning mellom panelet og innerdel profil etter at panelet er klikket på plass, må denne fylles med fugemasse. Legg på en ca 5 mm tykk masse Fibo Seal fra bunn til topp på begge platene som utgjør hjørnet. Ca 4 - 5 mm ut fra hjørnet. Etter at andre del panelet er montert kan dekkprofilen monteres. Den skal skyves inn i innerprofilen med nederste del først. Bruk en slagkloss forsiktig til å få den på plass om den er vanskelig å få plass.
  K)
  Monter synlig del av hjørnet: Fugemassen skal tyte ut i hele profilens lengde. Overskytende fugemasse rengjøres med Fibo Clean og fugekloss, og Fibo Wipes.
  L)
  Fuging av sokkel: Påfør fugemasse som på tegning. Husk at membran må være minimum 45mm over sokkelflis. For å få godkjenning i henhold i henhold til Våtromsnormen skal det alltid benyttes godkjent fugemasse.
  M)
  Rørgjennomføringer: Ved rørgjennomføringer må det bores ut hull som er 5mm større i diameter enn røret. Kuttflater rengjøres etter boring, og påføres Fibo Seal. Benytt godkjente rørgjennomføringer som Sanipex eller lignende.

  Kontakt oss

  E-post: ordre@fibosystem.com     Kundeservice: +47 38 34 33 00     Hovedkontor: +47 38 34 33 00

  Følg oss gjerne på Facebook og Instagram